Guldet vindes i hverdagens indsats

Begivenheder

Lyngby Svømmeklub bobler af begivenheder

Ministævne afholdes en gang om året og er inddelt i afsnit baseret på hold og alder. Svømmerne får oplevelsen af at være til et rigtigt stævne med tidtagere, præmier mv. Stævnet indeholder også forskellige holdkonkurrencer.

Mærkesvømning

Mærkesvømning afholdes en gang om året.  Det går ud på at svømme så langt, som man kan. Svømmeren får et diplom og et mærke som bevis på sin præstation.

Den store svømmedag

Den store svømmedag arrangeres på tværs af hele landet i et samarbejde med Dansk Svømmeunion. Der kæmpes om, hvilken klub, der samlet set har svømmet flest kilometer, og hvem der har haft flest deltagere i vandet. Den store svømmedag afholdes i Lyngby af Lyngby Svømmeklub i samarbejde med Lyngby Svømmehal. Derfor kan ikke medlemmer også deltage.

Fastelavn

Klubbens yngste medlemmer inviteres hvert år i februar til fastelavn i svømmehallen. Der slås katten af tønden i vandet med eller uden udklædning.

Swimcamps

Lyngby svømmeklub afholder i løbet af året forskellige camps i skolernes ferier. Børnene er i vandet to gange i løbet af dagen, ligesom der er sjove aktiviteter på land. I Påsken løber en camp over tre dage og i sommerferien over 5 dage i tidsrummet fra kl. 8.00 til kl. 16.00. Den første og den sidste time er check in og leg.