Guldet vindes i hverdagens indsats

Begivenheder

Lyngby Svømmeklub bobler af begivenheder

VIGTIGE DATOER

Sæsonen starter lørdag den 4. september 2021

Svømmeklubben holder ferielukket:

– i Efterårsferien fra og med den 18. oktober 2021 til og med den 24. oktober 2021
– i Juleferien fra og med den 20. december 2021 til og med den 2. januar 2022
– i Vinterferien fra og med den 14. februar 2022 til og med den 20. februar 2022
– i Påskeferien fra og med den 11. april 2022 til og med den 18. april 2022

Sæsonens sidste svømmedag er den 1. maj 2022
Kendte dage, hvor svømmeklubben holdet lukket pga. svømmestævner:
– Trongården lørdag og søndag den 27. og 28. november pga. klubmesterskaber

– Lyngby Svømmehal (Stadion) fredag, lørdag og søndag den 21., 22. og 23. januar pga. Arena Lyngby Open (internationalt svømmestævne)

LYNGBY SVØMMEKLUB BOBLER AF BEGIVENHEDER

MINISTÆVNE

Vi holder et ministævne i slutningen af sæsonen, hvor de tilmeldte svømmere får mulighed for at prøve kræfter med at svømme alt, hvad de kan på nogle forskellige korte distancer. Svømmerne bliver inddelt i inddelt i afsnit baseret på hold og alder. De får oplevelsen af at være til et rigtigt stævne med tidtagere, præmier mv. Stævnet kan også indeholde forskellige små alternative konkurrencer. Det hele foregår i Trongårdens Svømmehal og tilmelding sker via trænerne på svømmernes hold.

MÆRKESVØMNING

Mærkesvømning afholdes en gang om året i slutningen af sæsonen.  Det går ud på at svømme så langt, som man kan. Svømmerne får et diplom og et mærke som bevis på sin præstation. Det foregår i alle haller men på forskellige dage i hver hal.

DEN STORE SVØMMEDAG

Den Store Svømmedag arrangeres på tværs af hele landet. Det hvert år den første søndag i oktober og afholdes i Lyngby Svømmehal. Der kæmpes om, hvilken klub, der samlet set har svømmet flest kilometer, og hvem der har haft flest deltagere i vandet. Den Store Svømmedag afholdes i Lyngby af Lyngby Svømmeklub i samarbejde med Lyngby Svømmehal. Derfor kan ikke medlemmer også deltage og det kræver ikke tilmelding. I 2021 vandt Lyngby begge kategorier.

JULEARRANGEMENT OG FASTELAVN

Klubbens yngste medlemmer inviteres enten til en julefest eller der afholdes særlig juletræning på holdene op til jul. Tilsvarende gælder for fastelavn. Der orienteres nærmere om de enkelte events via “information fra klubben”, på hjemmesiden og/eller i en invitation.

SWIM CAMPS

Lyngby svømmeklub afholder i Sommer Swim Camps. Det foregår på Trongården eller i Lyngby Svømmehal i sommerferien. Børnene er i vandet to gange i løbet af dagen, ligesom der er sjove aktiviteter på land. Det afholdes camps i 5 uger hen over sommeren. Man er afsted i 5 dage i tidsrummet fra kl. 8.00 til kl. 16.00. Den første og den sidste time er check in og leg. Der kommer information om Swim Camps i maj.

ANDRE BEGIVENHEDER

Vi afholder løbende forskellige arrangementer såsom åbent hus, fejring af nogen eller noget. Hold øje med vores nyhedsoversigt og nyhedsbreve.