Guldet vindes i hverdagens indsats

Sæsonen er startet men der er åben for tilmelding året rundt Læs mere

Begivenheder

Lyngby Svømmeklub bobler af begivenheder

VIGTIGE DATOER

Sæsonen starter lørdag den 3. september 2022

Svømmeklubben holder ferielukket:

– i Efterårsferien fra og med mandag den 17. oktober 2022 til og med søndag den 23. oktober 2022
– i Juleferien fra og med mandag den 19. december 2022 til og med søndag den 1. januar 2023
– i Vinterferien fra og med mandag den 13. februar 2023 til og med søndag den 19. februar 2023
– i Påskeferien fra og med mandag den 3. april 2023 til og med mandag den 10. april 2023

Sæsonens sidste svømmedag er søndag den 30. april 2023
Kendte dage, hvor svømmeklubben holdet lukket pga. svømmestævner:
– Trongården lørdag og søndag den 26. og 27. november pga. klubmesterskaber

– Lyngby Svømmehal (Stadion) fredag, lørdag og søndag den 20., 21. og 22. januar pga. Arena Lyngby Open (internationalt svømmestævne)

LYNGBY SVØMMEKLUB BOBLER AF BEGIVENHEDER

FORÅRSSTÆVNE

Vi holder et ministævne i slutningen af sæsonen, hvor de tilmeldte svømmere får mulighed for at prøve kræfter med at svømme alt, hvad de kan på nogle forskellige korte distancer. Svømmerne bliver inddelt i inddelt i afsnit baseret på hold og alder. De får oplevelsen af at være til et rigtigt stævne med tidtagere, præmier mv. Stævnet kan også indeholde forskellige små alternative konkurrencer. Det hele foregår i Trongårdens Svømmehal og tilmelding sker via trænerne på svømmernes hold.

DEN STORE SVØMMEDAG OG MÆRKESVØMNING

Den Store Svømmedag arrangeres på tværs af hele landet. Det hvert år den første søndag i oktober og afholdes i Lyngby Svømmehal. Der kæmpes om, hvilken klub, der samlet set har svømmet flest kilometer, og hvem der har haft flest deltagere i vandet. Den Store Svømmedag afholdes i Lyngby af Lyngby Svømmeklub i samarbejde med Lyngby Svømmehal. Derfor kan ikke medlemmer også deltage og det kræver ikke tilmelding. I 2022 vandt Lyngby i to kategorier – nemlig flest svømmede meter og flest besøgende. Alle svømmere kan få et fint diplom som bevis for, hvor langt de har svømmet.

JULEUGE

Den sidste uge inden sæsonens går på juleferie er der julehygge til undervisningen med pynt, juletræer, lege mv.

FASTELAVN

Klubbens yngste medlemmer inviteres et særligt svømme-fastelavns arrangement tæt på datoen for skolernes fastelavn.

OPEN WATER SÆSONEN SKYDES I GANG

Den første søndag i maj afholdes et lille arrangement for alle, der kunne tænke sig at svømme open water eller bare dyppe sig. Det sker ved Taabæk Havn.

SOMMERSKOLE

Maj og juni afholdes vi sommerskole med en anden slags svømning for de, der ikke nødvendigvis kan gå i en hel sæson eller som ønsker nogle andre typer hold.

CAMPS

Lyngby svømmeklub afholder i i sommerferien flere forskellige camps:

  • Swim Camps for de 7-12 årige af en uges varighed (man-fre 8-16), hvor der svømmes to gange dagligt, spilles, leges og hygges. Det foregår i 5 af sommerferiens uger i og ved Trongårdsskolens Svømmehal.
  • Wild Ocean Camp for de 10-14 årige. Det foregår i og ved Taarbæk Havn og fokus er kystlivredning for børn, open water svømning og livet ved kysten. Det sker i uge 26.
  • Aquafitness Camp for de 13-16 årige. Det foregår i Trongårdsskolens Svømmehal og fokus er fitness i vand – aerobics, boxning, tabata, cirkeltræning mv.
  • Elite Camp for de yngste elitehold.

SSA CAMPS

Klubben inviterer udvalgte børn, som træner til et pusterum til 2×2 dages aktiviteter såsom svømning, vandaktiviteter, madlavning, skattejagt, challenges mv. Det sker i to weekender i efteråret og to weekender i foråret. Tilmelding sker via kommunen.

ANDRE BEGIVENHEDER

Vi afholder løbende forskellige arrangementer såsom åbent hus, fejring af nogen eller noget. Hold øje med vores nyhedsoversigt og nyhedsbreve.