Tilmelding til sæsonen 2020/2021 åbner for medlemmer d.15/6 kl.19.
Nye medlemmer kan tilmelde sig fra d.23/6 kl.10.

 
Sådan tilmelder du dig et af vores svømmehold
 
I svømmeskolens holdoversigt kan du finde den holdtype som passer til dine svømme ønsker. Når du har fundet den ønskede holdtype, så kan du under "tilmelding" vælge det ønskede hold. Tryk på prisen på det ønskede hold og følg anvisningerne på skærmen. Hvis du er I tvivl om hvilket hold der passer dig, se vores hold vælger guide.
 
Start- og slut dato for holdene fremgår af de enkelte hold, ligesom "sæsonoversigt" beskriver de dato'er hvor der ikke er svømning. På de enkelte hold er det også beskrevet hvilken svømmehal undervisningen foregår.
 
Er det første gang, at du skal tilmelde dig et hold, skal du først oprette en profil. Klik på "Opret profil". Når du har oprettet en profil, kan du tilmelde dig et hold.
 

Vær  opmærksom på

  • Skal du tilmelde dit barn, er det dit barns profil, som du skal oprette
  • Hvert barn skal have sin egen profil
  • Du/dit barn er først tilmeldt, når du har betalt. Du modtager en mail med bekræftelse

 

Glemt login / password ?

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller password, kan du klikke på "Glemt password?". Følg anvisningerne på skærmen og få tilsendt nyt password.

 

Husk !

Man er selv ansvarlig for altid at have opdaterede kontaktoplysninger (fx mailadresse, mobilnummer m.v.) på sin profil, idet langt de fleste af vores informationer udsendes pr. mail eller sms - vi skal derfor kunne komme i kontakt med dig.
 
Har du brug for hjælp til tilmelding, er du velkommen til at kontakte kontoret enten pr. mail (kontor@lsk.dk) eller pr. telefon 4587 4515. Telefontiden er mandag, onsdag og fredag fra 10 - 14.
 
Inden tilmelding bør du læse klubben betingelser som findes her

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle