- Nyt medlem

NYHEDER

KALENDER

Hvordan kan du bedst hjælpe DIN svømmer?

Lyngby Svømmeklub (LSK) er en forening drevet af ansatte trænere og en lille administration, samt mange ressourcestærke frivillige, som alle yder efter bedste evne.

Når din svømmer begynder at engagere sig meget i sin svømning, er det også tid til at du hjælper i klubben - ALLE frivillige gør en forskel og DIN indsats skaber en bedre klub, dvs. bedre forhold for din svømmer.

Meld dig til teamet, så vil du blive klogere på svømning, klubben og din svømmers liv.

Opgaverne er mange og det er sjovt at være frivillig. Du har sikkert allerede oplevet dygtige og engagerede officials til stævnerne, hvilket er én af opgaverne, men det kunne også være holdleder, fotograf, hold-ved-montør, kagebager, bod-bestyrer, redaktør og meget andet.

Tag fat i én fra bestyrelsen, så hjælper vi med at matche det du er bedst til. Du kan i høj grad selv forme opgaven og omfanget, for det er nemlig vigtigt at opgaven matcher din travle hverdag. Når du giver en hånd tager vi ikke hele armen - nogle forældre har travle perioder, hvor det ikke er muligt at bidrage og det har vi selvfølgelig respekt for - og det er også præcis derfor at vi skal være mange frivillige, så der er andre der kan tage over i dine travle perioder.

Skriv en mail med det samme - vi glæder os til at arbejde sammen med dig!
 
Varme hilsner fra de mange frivillige i LSK
v/formand Claus Stenholt