- Nyt medlem
 

Lyngby Svømmeklub - LSK's billede.
Thomas Lund har nu været træner for vores dygtigste svømmere på ES1 i en halv sæson
Vi har bedt Thomas om at sætte ord på hans  
oplevelse af klubben både omkring første- holdet, men også hvad han med hans mangeårige erfaring i svømmedanmark mener der skal til for at Lyngby Svømmeklubs dygtigste svømmere kan træde et skridt højere op på rangllisterne.
Thomas nytårshilsen kan ses under nyheder 
 

 
 
Arena Lyngby Open løber af stablen for 25. gang i weekenden 19. - 21. januar 2018.
Svømmer fra mere end 20 klubbere stiller op til mere end 3000 starter, så jubilaren er sundere end nogensinde. Som sædvanligt svømmer årgangs- og børnesvømmerne indledende løb på de korte distancer samt direkte finaler på de længere distancer på Trongårdskolen. Lørdag og søndag om aftenen svømmer de finaler på Stadion sammen med de dygtigste junior - og seniorsvømmere der også har svømmer deres indledende heats på Stadion. Blandt de tilmeldte svømmere er flere deltagere fra EM i december i Royal Arena, så vi er sikre på vi kan præsentere svømning i europæisk topklasse Udover danske klubber er der også svømmere fra Island og Holland.
 
Du kan se mere om Arena Lyngby Open på vores hjemmeside her
 
Vi ses til ALO 2018 

 
 LSK truppen ved De Danske Holdmesterskaber, der blev afviklet i Kastrup 7-8/10. Fire hårde stævneafsnit udmøntede sig i en 6. plads. (Klik på billedet for større format)    Sponsorer