- Nyt medlem

NYHEDER

KALENDER


Lyngby Svømmeklub indkalder herved til

ordinær

generalforsamling

Generalforsamlingen afholdes

tirsdag d.9. juni 2020, kl.19.00

på Lyngby Handelsgymnasium U/NORD, Trongårdsvej 44, 2800 Lyngby

Dagsorden kan læses HER


 
Opdatering 12. maj 2020

 Med udmeldingerne fra regeringen den seneste uge står det nu klart at vi ikke kommer i vandet før til august og dermed ikke kan gøre det vi allerhelst vil. Undervise i svømning.

Vi har hele tiden i klubben arbejdet på forskellige løsninger for alle jer som i denne sæson ikke har været så meget i vandet som planlagt.
Med denne lange lukning af klubben er der ingen muligheder på denne side af sommerferien. Det er vi rigtig kede af da vi jo allerhelst ville lære jer at svømme bedst muligt.

Aqua Camps
Som det ser ud nu bliver det højest muligt at lave Aqua Camps en enkelt uge i starten af august. Det vil vi selvfølgelig gøre.
Desuden har vi kigget på indholdet af vores camps.
Det er nogle spændende uger hvor vores dygtige instruktører laver fede aktiviteter hele dagen - også når I ikke er i svømmehallen.
Derfor vil det i år været muligt at komme på camp også i de uger hvor vi ikke kan komme i vandet.
I hører mere om det i næste uge når vi har det hele på plads.

Næste sæson.
Efter samråd med Dansk Svømmeunion og DGI tror vi på at vi kan starte næste års sæson op som normalt og der vil derfor snart komme mere info om tilmelding.
Da Trongårdsskolens Svømmehal skal renoveres vil al undervisning næste sæson foregå i Lyngby Svømmehal og Fuglsanggårdsskolens Svømmehal. Her har vi gennem et godt samarbejde med kommunen fået plads til jer alle sammen.

Indplacering på hold.
Jeres trænere fra denne sæson har lavet anbefalinger til hvilke hold I skal være på næste sæson og i vil derfor som i kender det fra andre år få en mail med link til at kunne tilmelde jer de hold som passer jer.
 
Opstart
Vi følger tæt regeringens udmeldinger om retningslinier for idræt og er jævnligt i dialog med Dansk Svømmeunion og DGI så vi hele tiden er opdateret på hvad der er muligt og er klar til at reagere på eventuelle ændringer i retningslinjerne.
I forhold til næste sæson vil kontingentet blive justeret hvis det ikke er muligt at starte op første uge i september som planlagt.
 
Generalforsamling
Vi må også flytte vores generalforsamling som var sat til 19. maj. Ny dato udmeldes snarest.  

Mvh

Mads Claussen
Klubmanager
Lyngby Svømmeklub