- Nyt medlem

NYHEDER

KALENDER

LSK afholder i løbet af sæsonen stævner på forskellige niveauer:

Klubmesterskabet
Trongården danner traditionen tro rammen om klubmesterskaberne i Lyngby Svømmeklub.
Traditionen tro er der pokalfest efter stævnet lørdag, hvor alle alle klubmestrene får uddelt fortjente mesterskabspokaler. Svømmerne modtager nåle, der markerer hvilket de niveau, de har kæmpet sig frem til.
Derudover uddeles vandrepokaler efter 'fortjeneste': Årets slider, Årets bedste kammerat og Årets største forbedring. En frivillig forælder, som har ydet ekstra ordinært meget for klubben tildeles ligeledes en vandrepokal.

Resultaterne fra stævnedagene kan ses under menupunktet Konkurrence / stævneresultater.E47 - Mini stævner
Lyngby Svømmeklub er en af 4 klubber der deltager i E47 mini stævnerne
Det er primært svømmere fra klubbens 2 bedste medleyskolehold der deltager. Formålet er blandt andet at vænne svømmerne til at deltage til stævner. Der afvikles i alt 5 stævner på skift hos de 4 deltagende klubber: Helsingør, Hørsholm, Søllerød og Lyngby.
Initiativet startede i sæsonen 2012-13.
 
Sæsonplan 2014-15 Link
 
Regler for E47 stævner Link


Arena Lyngby Open
Klubbens største stævne som strækker sig over tre dage i slutningen af januar. De indledende løb forgår både på Lyngby Stadion (50 meter) og Trongaarden (25 meter). Finalerne afvikles på Lygnby Stadion lør- og søndag eftermiddag. Stævnet tiltrækker mange store navne, da der er pengepræmier til de 6 svømmere, der optjener flest FINA point på 50 + 100 + 200 meter. For at kunne afvikle Lyngby Open tilfredsstillende, trækker vi på ALLE frivillige i LSK.
 
Opgaveliste til Lyngby Open 2018.  Link