Alle hold tilbage i bassinet

I to uger har børn og unge under 18 år og ældre på 70 år og over kunne svømme i Lyngby Svømmeklub. Det har været en sand fornøjelse at tage imod alle glade svømmere.
Torsdag d. 6. maj er der åbnet for de sidste svømmere, og vi er dermed helt tilbage.
Tak til alle medlemmer, samarbejdspartnere, ansatte og frivillige for at dette er lykkedes!

Kommentar d. 21. april

Det er med stor glæde, at vi nu har åbnet for Konkurrenceafdelingen onsdag den 21. april og for Svømmeskolen den 22. april.

Kommentar d. 8. april

Vi afventer fortsat en opfølgning på regeringens seneste udmelding om, at visse typer indendørsidræt i organiseret regi for unge under 18 år, kan starte den 21. april 2021.
Imens vi håber og venter på en genåbning for svømningen, har vi udarbejdet planer ud fra forskellige scenarier, så vi f.eks. er klar til et forsamlingsforbud på 10 personer. Samtidig har vi opdateret trænernes certificeringer i livredning mv.
Vi følger udmeldingerne fra DGI, DIF og Dansk Svømmeunion tæt og informerer, så snart vi ved mere om, hvorvidt vi kan starte, og hvilke forhold vi skal arbejde under.

Genåbningsplan fra 22. marts

Det ser ud til at lysne forude. Med regeringens seneste udmelding åbnes der den 21. april 2021 for visse typer indendørsidræt i organiseret regi, som udøves af unge under 18 år. Fremmøde kan ske uden Coronapas. Den 6. maj 2021 åbnes yderligere for visse typer indendørsidræt, som udøves af personer over 18 år. Fremmøde for denne gruppe forudsætter fremvisning af Coronapas.

Der er dog fortsat uvist, hvorvidt svømning omfattet af ovenstående og hvilke restriktioner, som vi bliver underlagt. Vi følger udmeldingerne fra DGI, DIF og Dansk Svømmeunion tæt og informerer, så snart vi ved, om svømning er med, og hvilke forhold vi kan åbne under.

Vi ser frem til at tage imod jer alle igen.

Tildligere meldinger

Regeringens seneste udmelding om lempelse af visse restriktioner omfatter desværre ikke indendørs sport. Det betyder, at Lyngby Svømmeklub igen må meddele, at vi fortsat er lukket.

Vi følger regeringens udmeldinger tæt og giver besked, så snart vi ved mere om muligheder for genåbning, som indtil videre tidligst kan ske tirsdag den 6. april 2021.

I mellemtiden kan I benytte lejligheden til at følge nogle af vores dygtige trænere, der arrangerer træningsevents. Information herom sendes til medlemmer og kan ses på hjemmesiden.

Vi håber snart, at det lysner, så vi kan byde jer velkommen i hallerne i igen!

Under Corona nedlukningen kan klubbens administration træffes mandag, onsdag og fredag kl. 10.00 – 14.00 på telefon 93 89 45 15 samt 45 87 45 15.

Melding fra 13. januar

Regeringens seneste udmelding om forlængelse af de skærpede restriktioner betyder desværre, at Lyngby Svømmeklub fortsat er lukket til og med den 7. februar 2021.

Vi følger regeringens udmeldinger tæt og giver besked, så snart vi ved mere om muligheder for genåbning, som indtil videre tidligst kan ske den 8. februar 2021.

Vi håber snart at kunne byde jer velkommen i hallerne igen!

Melding fra 5. januar

Regeringens seneste udmelding om skærpede restriktioner ændrer ikke ved klubbens tidligere udmelding om fortsat lukning af svømmeklubben til og med den 17. januar 2021. Vi forudser dog, at lukningen kan blive forlænget.

Vi følger regeringens udmeldinger tæt og giver besked, så snart vi ved mere om muligheder for genåbningen, som indtil videre tidligst kan ske mandag den 18. januar 2020.

Vi håber snart at se jer igen!

Melding fra 19. dec

Da regeringen har forlænget nedlukningen af Danmark, betyder det desværre også, at svømmeklubben fortsat er lukket.

Vi følger regeringens udmeldinger tæt og giver besked, så snart vi ved mere om genåbningen, som indtil videre tidligst kan ske mandag den 18. januar 2021-

Godt nytår – vi håber snart at se jer igen!