Tre medaljer til Lyngby ved Danske Mesterskaber i Svømning

9 svømmere fra Lyngby Svømmeklub har netop afsluttet sæsonens sidste kapitel med et vellykket DM afholdt i Århus fra den 8. til den 11. juli.

DM for junior- og seniorgrupperne afholdes som ét samlet stævne med ét sæt finaler i hvert løb, men der uddeles medaljer til de tre bedste præstationer i klasserne senior, presenior (ung-senior) og junior.

Lyngbysvømmerne leverede til Danish Open tidligere på året betydelige forbedringer, og målet til DM var at fortsætte stimen af forbedringer og forsøge at kvalificere sig til finaler og måske få nogle medaljer i hus.

Det lykkedes. Stævnet resulterede i tre senior-medaljer, som alle gik til Jonas Kistorp. Endnu en gang leverede han flot fremgang og stærke præstationer og sikrede sig derved sølv i 50 meter butterfly, sølv i 50 meter fri og bronze i 100 meter butterfly.

Herudover svømmede Anna Brandt sig til en flot placering som nr. 5 i seniorklassen på 200 meter individuel medley, og hun fik også finalepladser i både 50 og 100 meter rygcrawl.

I juniorklassen viste Kasper Thorn og Laura Borre tænder. Kasper sikrede sig en flot 8. plads i 200m Butterfly samt en B-finaleplads. Laura Borre svømmede sig ligeledes til en 8. plads for juniorer i 50m Butterfly.

Endnu flere af svømmerne placerede sig blandt de 10 bedste i deres klasse, så pilen peger fremad og giver håb for næste sæson og fremtiden. Lyngby blev den 25. bedste klub i Danmark.

Stævnet markerer en afslutning på en udfordrende sæson.  Nu er trænere, officials, frivillige og svømmere gået på en velfortjent sommerferie og puster ud inden træningslejr i uge 31.