Der er mange der i de seneste dage har modtaget en falsk mail, hvor afsender udgiver sig for at være LSK Formand, Kresten Wiingaard. Det er desværre ret let at oprette en falsk mail-adresse og skrive et hvilket som helst navn på og hensigten er naturligvis at få jer til at trække penge op af lommen.

Check altid afsenderens mail

Som tommelfingerregel er det altid en god idé at bemærke den email-adresse, der fremgår af mailen. I det her tilfælde en: minprivatemobiledm@virgilio.it

Marker som spam og phishing

Det bedste man kan gøre i sådan en situation er at gøre opmærksom på mailen og dernæst markere den som Spam og forsøg på Phishing. Alt efter hvad ens mailprogram tilbyder af muligheder. Hvis mange af os gør det, bliver mailadressen blokeret og dermed er hackeren tvunget til at lave samme nummer igen og igen og igen. På et tidspunkt indser tossen, at det nok er nytteløst i vores forening.

Holdsport og Klubmodul

Sluttelig vil vi understrege at Ingen fra LSK vil række ud til vores medlemmer på denne måde. I har et kontingent og det kører via vores systemer Holdsport og Klubmodul. Aldrig fra en privat person i bestyrelsen.