Mit navn er Mads Krogh Hansen, og jeg har været så heldig at få lov at være en del af Lyngby Svømmeklub i 3 måneder – et ophold, som skal bidrage til min forståelse for branchen og give mig god ballast til at kunne omsætte den teori, som jeg lærer om på mit studie, til praksis.

Til dagligt studerer jeg serviceøkonom på Cphbusiness og har et mål om at læse Sport Management efter endt uddannelse.

Jeg har en fortid fra Forsvaret, hvor det med at arbejde med ledelse og planlægning for første gang fangede min interesse. Ud over det har jeg selv en fortid som elitesvømmer i Rønne Svømmeklub, og derfor lå det lige til højrebenet at vælge en svømmeklub som praktiksted.

I Lyngby svømmeklub har jeg fået muligheden for at arbejde tæt sammen med klubchefen og på den måde indgå i den daglige ledelse, kommunikation og drift af en af Lyngbys største foreninger.

Allerede nu har jeg været involveret i en masse forskellige arbejdsopgaver lige fra drift af sommerens Swim Camp, deltaget i bestyrelsesmøde og opstarts-/ koordineringsmøder forud for sæsonstart. Jeg har også været en del af planlægningen og udførslen af trænerseminar for Svømmeskolens trænere og hjælpetrænere. Herudover har jeg haft en betydelig rolle i at få skabt et svømmetilbud for børn med særlige behov.

Den kommende tid byder på planlægning af Den Store Svømmedag og et event, der kommer til at ligge efter efterårsferien.

Mine 3 måneders praktik og alt den gode erfaring, som jeg får skabt mig, skal resultere i en eksamensopgave, og hvem ved – måske ser I mig i en sportsklub en dag:-)

Stor tak til Lyngby Svømmeklub!