FORDELE HOS LYNGBY SVØMMEKLUB

 

MANGE MULIGHEDER

Lyngby Svømmeklub har muligheder for alle. Vores medlemmer spænder fra 2 måneder til 82 år. Man kan svømme en gang, eller flere gange, om ugen – morgen såvel som eftermiddag og aften, hverdag og weekend. Man kan lære at svømme, eller bruge svømning eller vandaktiviteter som motion, og der er løbende en lang række events og camps. Det er desuden muligt at tilmelde sig, og starte, året rundt.

 

 

STÆRKESTE TRÆNERTEAM

Særligt for Lyngby Svømmeklub er, at vi satser på høj faglighed hos vores trænere. Der sker gennem uddannelse, mentoring og sparring. Der er et stærkt sammenhold i trænergruppen, og vi oplever ofte, at tidligere Lyngbysvømmere vender tilbage til klubben for at blive trænere.

 

 

GODE TRÆNINGSFORHOLD

Som en af de få klubber i Danmark, råder Lyngby Svømmeklub over både 25 meter- og 50 meter-bassiner og mindre varmtvandsbassiner. Vi har undervisning i fire forskellige svømmehaller, som ligger fordelt i kommunen, herunder meget tæt på nogle af skolerne. Klubben har også et “klubhus” og adgang til styrketræning, multihal og flere grønne arealer.

 

 

FANTASTISK FÆLLESKAB

Lyngby Svømmeklub er kendt for at have et unikt fællesskab på holdene. Der er god ånd, omsorg for hinanden og plads til grin. Klubben satser på det sociale sammenhold – også uden for svømmetræningen og selv på de hold, der kun mødes 25 minutter om ugen.

Sponsorer og samarbejdspartnere