Første stævne siden genåbningen – alle var spændte.

I søndags svømmede Lyngby Svømmeklubs tre bedste konkurrencehold deres første stævne siden genåbningen. Alle var spændte, og ingen vidste rigtigt, hvad de kunne forvente, når langt de fleste havde været væk fra vandet i næsten 5 måneder og kun været tilbage til træningen i godt 5 uger.
Men resultaterne var ikke til at tage fejl af. Der blev svømmet rigtigt godt over hele linjen, og der blev endda slået mange personlige rekorder, jagtet klubrekorder og klaret kravtider til sommerens nationale mesterskaber. På E2 har 15 årgangssvømmere nu kravtider til Østdanske Mesterskaber, og på E3 har hele 16 børnesvømmere opnået kravtider. Intet mindre end fantastisk!
Og glæden ved atter at være til stævne var stor – der var smil, sammenhold, god kampgejst, holdånd og gensynsglæde – svømmere og trænere var i deres rette element igen!
Tak til Søllerød for at være vært ved dette Dual Meet, og tak til de mange frivillige, der slog til på opgaven med ultrakort varsel.
Følg med de næste uger, hvor vores konkurrencehold E1 til E5 deltager i stævner i Lyngby Svømmehal og rundt omkring i landet til nationale mesterskaber frem til midt juli.