Guldet vindes i hverdagens indsats

Sæsonen er startet men der er åben for tilmelding året rundt Læs mere

Svømmeundervisning hos LSK

Svøm i Lyngby Svømmeklub

I Lyngby Svømmeklub har vi det hele: Du kan både lære at svømme, blive bedre til at svømme og bruge svømning som motionsform eller genoptræning.

Tilbuddene dækker alle niveauer og aldersgrupper. Du kan læse mere om klubbens hold for børn og voksne her.

Lær os at kende i denne video. Og du må meget gerne følge vores YouTube kanal.

 

Trænere

Alle trænere har en relevant uddannelse og vil gøre deres allerbedste for, at du føler dig tryg i vandet. I Lyngby Svømmeklub tager vi udgangspunkt i den enkelte svømmer; trænerne tilpasser undervisningen, så det er motiverende for alle.

Undervisning

Vores undervisning er baseret på grundbogen “Moderne Svømning“, som er udgivet af Dansk Svømmeunion.

På de yngste hold har trænerne fokus på, at undervisningen bliver sjov og motiverende bl.a. via lege og temaer, hvor svømmerne f.eks. skal forestille sig at være et dyr, befinde sig i junglen eller lign. Legene hjælper bl.a. til at opnå tryghed i vandet, at få hovedet under vand, at holde balancen og at have styr på vejrtrækningen.

Du finder slutmålet for hvert hold via klubmodul ved at klikke på det enkelte holdnavn.

Udstyr

Før holdopstart vil du fra din træner modtage en mail med beskrivelse af anbefalet udstyr f.eks. badebukser og svømmebriller. Andet udstyr såsom plade, pommes frites og svømmefødder findes i svømmehallen.

Hvis der er noget, som du er i tvivl om, så kan du altid kontakte træneren.

Svømmehaller

Som en af de få klubber i landet råder Lyngby Svømmeklub over både kortbane- og langbanebassiner. Klubben tilbyder undervisning følgende steder:

Virum Svømmehal, Askevænget 10, Virum, som har et 25-meter bassin, vandrutsjebane og sauna.

Trongårdens Svømmehal, Trongårdsvej 44, Lyngby, som har et 25-meter bassin, 1 meter vippe og sauna. Svømmehallen er nyrenoveret i 2021.

Lyngby Svømmehal i Idrætsbyen (Stadion), Lundtoftevej 53A, Lyngby, som har et 50-meter bassin, springbassin med 1 meter vippe, 3 meter vippe og 5 meter vippe, varmtvandsbassin og sauna.

Baunehøj varmtvandsbassin, Plejecenter Baunehøj, Bauneporten 20, Lyngby, som har et mindre men dybt varmtvandsbassin.

Under tilmelding kan du se, hvor undervisningen vil foregå på de enkelte hold, og når du er tilmeldt, får du at vide ved hvilket flag, du skal mødes med din træner.

 

icon
icon