Her er nogle af de sponsorer, som vi samarbejder med i Lyngby Svømmeklub, og som vi håber, at I vil støtte op om, hvor I kan.

Arena

Arena er klubbens tøjsponsor, og det velkendte Arena logo pryder derfor vores Lyngby-blå tøj. Næste tøjfitting forventer vi at afholde for vores konkurrenceafdeling i starten af 2021. Du kan besøge Arena på hjemmesiden www.arenashoppen.dk.

SparNord

SparNord er udover at være klubbens bankforbindelse også sponsor i LSK. Du kan altid booke et uforpligtende møde med SparNord og få et par friske øjne på din økonomi. Så giver SparNord 500 kroner til vores klubkasse for ulejligheden. Mødet kan bookes på www.minklubminbank.dk/lyngby eller ring på 96 16 22 10.

Home Lyngby

Home Lyngby er ny holdsponsor for E1, klubbens 1. hold. ”Hos Home Lyngby møder du et dynamisk og erfarent team, hvor nøgleord som ærlighed, ordentlighed, nærvær og professionalisme er i højsædet. Teamet består af dygtige og erfarne medarbejdere, alle uddannede ejendomsmæglere, med mange års erfaring og et solidt lokalkendskab”. Se mere på Home Lyngby.

Dagli’Brugsen Ørholm

På Nøjsomhedsvej 45 i Lyngby ligger den lokale Dagli’Brugsen. Her finder et bredt sortiment af dagligvarer, god vinafdeling og bager. Butikken støtter os i LSK og har desuden mange både eksisterende og tidligere Lyngby svømmere ansat som ungarbejdere. Giv noget igen, og læg nogle af dine indkøb lokalt hos Claus.

Flügger Farver

I denne sæson har vi indgået samarbejde med Flügger Farver på Lyngby Hovedgade 34. Det betyder, at du altid kan få 20% rabat på dine Flügger varer, når du handler i denne butik. Det eneste du skal gøre er at nævne at du er fra Lyngby Svømmeklub. Hvis du ønsker at handle over nettet kan du også det. Her oplyses koden: FA535014 i rabatfeltet. Hver gang du handler, så får klubben et tilskud på 5% af dét beløb du har handlet for. Vær opmærksom på, at ønsker du at handle fysisk i butikken, så skal det være i Flügger på Lyngby Hovedgade 34.

ProAlign Idrætsfysioterapi

Skulle uheldet være ude, og du eller en fra familien er blevet skadet så er hjælpen nær. Vi har indgået samarbejde med ProAlign, hvor certificerede klinikere i sportsfysioterapi og fysioterapeuter kan hjælpe både med forebyggelse og skadesbehandling. LSK medlemmer får her 25% rabat på første konsultation og efterfølgende behandlinger. Du finder ProAlign Idrætsfysioterapi på adressen Grøndal Multicenter, Hvidkildevej 64, 2400 København NV og du kan se mere på www.proalign.dk