Guldet vindes i hverdagens indsats

Bakken Kids Cup

Invitation til BAKKEN KIDS CUP 24.-26. JUNI 2022

bakken_logoGiv jeres børne- og årgangssvømmere en fantastisk afslutning på sæsonen med et langbanestævne, hvor der er finaler i 50 og 100 meter-løbene, masser af præmier, der bl.a. kan bruges på Bakken, og mulighed for holdafslutning på Bakken, hvor svømmere, trænere, holdledere, familie m.fl. er velkomne.

Over tre dage afvikles stævnet, der er for alle børnealdersgrupperne og de årgangssvømmerne, der ikke skal til DÅM. Stævnet slutter søndag over middag.

Der er medaljer til 1., 2. og 3. pladser i alle løb, heatpræmier, finalepræmier, tillægspræmier og lodtrækningspræmier.

Konceptet

Svømmer-Start

Lyngby Svømmeklub inviterer til stort weekendstævne som afrunding på sæsonen forde yngste og en god mulighed for årgangssvømmerne, der ikke skal til DÅM også at afslutte med et langbanestævne. Stævnet er således for årgangssvømmere og børnesvømmere i alle aldre.

Der er A- og B-finaler i alle 50m og 100m løb.

Der kan i tilknytning til tilmelding til stævnet tilkøbes turpas til Bakken til svømmere, søskende, holdledere, trænere, familie mv. til den favorable pris af kr. 169,- per person (normalpris er kr. 299,-). Stævnet slutter søndag kl. 13, så der er tid til en tur på Bakken efter stævnet.

Der er desuden mulighed for tilkøb af transport fra Lyngby Svømmehal til Bakken i busser til kr. 25,- per person.

Der vil være arrangeret gratis opbevaring af bagage på Bakken fra ankomsten til opholdet slutter.

Klubberne kan desuden ved kontakt til Key Account Manager Denize Scharff Stripp på +45 3996 2086 eller Denize@bakken.dk lave fordelagtige aftaler om spisning eller anden aktivitet på Bakken  for deres svømmere, trænere og frivillige. Det vil være en fantastisk mulighed for klubben til at lave noget sammen på inden sommerferien.

Kom og vær’ med til et brag af et langbanestævne for de yngste og en fest af en afslutning.

Dato og sted

Fredag den 24. juni 2022
Lørdag den 25. juni 2022
Søndag den 26. juni 2022

Lyngby Svømmehal, Lyngby Idrætsby, Lundtoftevej 53A, 2800 Lyngby

Faciliteter og udstyr

Der svømmes på 6 baner i 50-meter-bassin. Der benyttes semi-automatisk tidtagning og Livetiming. Der er udsvømningsmuligheder løbende i springbassin også.

Praktiske oplysninger

Al information om stævnet vil være at finde på Svømmetider.dk