Top tunede triatleter i Lyngby Svømmeklub

Challenge Salou

Mads og Frederikke svømmer alle de morgener, de kan komme afsted med det. Og her er morgenflex holdet en oplagt mulighed for at få sine kilometer i armene inden arbejde.
Lige før påske deltog Mads og Frederikke i Challenge Salou i Spanien, og det gav både podiepladser samt kvalifikation til VM i Samorin.
Distancen var en halv ironman bestående af 1900m svøm, 90km cykling og 21,1km løb. Vejret i Spanien var dog ikke optimalt, og vandet var kun 10-12 grader. I dagene op til stævnet tog vinden til og de oplevede vindstød på 20m/s – og så er det farligt at svømme. Derfor valgte arrangørerne, allerede at par dage i forvejen at afkorte svømningen til 750 meter. På selve race morgenen blev arrangørerne igen udfordret af vejret, da luften kun var 3 grader. Det er ikke tilladt at svømme, hvis lufttemperaturen er under 6 grader. Derfor blev svømningen aflyst og lavet om til 4,5km løb. Distancen hed så 4,5km løb, 90km cykling og 21,1km løb.
Mads kørte sig til en flot 5. plads og kval til VM i Samorin. Frederikke kørte sig til en flot 1. plads og kval til VM i Samorin.
Vi er topstolte over at huse de her to triatleter, og selv om de ikke kunne vise deres forbedrede svømning, så er vi sikre på, at de også havde vist tænder der.