Renoveringen af Trongårdens svømmehal er i fuld gang, og alt tyder på, at arbejdet skrider planmæssigt frem.

På nuværende tidspunkt er flisearbejdet i omklædningsrummene i fuld gang, og i dameomklædningsrummet er arbejdet næsten færdigt. Herpå skal der fuges og mures op til nye bænke, males og opsættes toiletter, vaske og brusere.

I selve hallen er bassinet støbt, og den sidste støbning af lodrette vægge og nye overløbsrender kan gå i gang.

Næste etape er loftet.

Holdt vejret

”Det var spændende at se, hvad nedtagningen af loftet viste. Loftet er nu nedtaget, og der har heldigvis ikke vist sig store overraskelser. Så alt går som det skal, og der er pt. ingen bekymringer i forhold til forsinkelser”, siger Lasse Carlsson, der er kommunens fagperson i byggesagen. Lasse er til dagligt halinspektør for svømmehallen i Idrætsbyen og har et tæt samarbejde med Lyngby Svømmeklub i byggesagen.

1. august er målet 

Renoveringen blev i starten en smule forsinket. Arbejdet skulle være startet den 7. oktober 2020, men blev først startet et par uger senere den 27. oktober 2020.

Efter den nuværende plan skal hallen stå klar den 1. juli 2021, hvorefter kontroller, påfyldning af vand mv. kan indledes. Den 1. august 2021 er det meningen, at hallen kan indtages af medlemmer og andre brugere.