INVITATION TIL BAKKEN KIDS CUP 21.-23. JUNI 2024 (skoleferien starter fredag den 28. juni)

 

Giv jeres børne- og årgangssvømmere en fantastisk afslutning på sæsonen med et langbanestævne, hvor der er finaler i 50 og 100 meter-løbene, masser af præmier, der bl.a. kan bruges på Bakken, og mulighed for holdafslutning på Bakken, hvor svømmere, trænere, holdledere, familie m.fl. er velkomne.

Over tre dage afvikles stævnet, der er for alle børnealdersgrupper og årgangssvømmere. Stævnet slutter søndag over middag, og søndag er der en særligt racegruppe for de yngste.

Der er medaljer til 1., 2. og 3. pladser i alle løb, heatpræmier i individuelle løb, tillægspræmier i udvalgte løb og lodtrækningspræmier.

KONCEPTET

Lyngby Svømmeklub inviterer til stort weekendstævne - klik videre til svømmetider som afrunding på sæsonen for de yngste og for årgangssvømmere – enten som afslutning eller som testløb inden DÅM.

Der er finaler i alle 50m og 100m løb.

Der kan i tilknytning til tilmelding til stævnet tilkøbes turpas til Bakken til svømmere, søskende, holdledere, trænere, familie mv. til en favorable pris. Købet sker via link, som sendes til deltagende klubber 3-4 uger før stævnestart. Stævnet slutter søndag ca. kl. 13, så der er tid til en tur på Bakken efter stævnet.

Kom og vær’ med til et brag af et langbanestævne for de yngste og en fest af en afslutning.

 

OFFICIALS

Lyngby Svømmeklub stiller med langt de fleste officials. Gæstende klubber skal derfor stille med meget få officials.

 

DATO OG STED

Fredag den 21. juni 2024
Lørdag den 22. juni 2024
Søndag den 23. juni 2024

Lyngby Svømmehal, Lyngby Idrætsby, Lundtoftevej 53A, 2800 Lyngby

 

FACILITETER OG UDSTYR

Der svømmes på 6 baner i 50-meter-bassin. Der benyttes semi-automatisk tidtagning og Livetiming/Swimify. Der er udsvømningsmuligheder løbende i springbassin også.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Al information om stævnet vil være at finde på Svømmetider.dk

 

 

Sponsorer og samarbejdspartnere