SPRINTHOLD

Svømmere på holdet består af tidligere konkurrencesvømmere – det kan både være seniorsvømmere, juniorsvømmere, årgangssvømmere og børnesvømmere. Fælles for dem er, at de holder af at svømme, er gode til det og gerne vil svømme flere gange om ugen men ikke nødvendigvis konkurrere eller have fuldt træningsprogram. Holdet træner seriøst, disciplineret og efter samme værdier og professionelle tilgang som resten af klubbens konkurrencehold, men der er nok lidt mere plads til sjov og ballade. Der er altid en træner på kanten, som har forberedt et eller flere programmer. 

Holdet har 5 træningsmuligheder i løbet af en uge af 60-90 minutters varighed. Der er ingen mødepligt på holdet.

Stævnedeltagelse aftales sæsonvis mellem holdets deltagere, træneren og klubbens cheftræner. 

Planlægning for holdet foregår under vejledning og overordnet ledelse af klubbens cheftræner.

 

MASTERS

Masters for gode svømmere i en ældre klasse. Mange er tidligere konkurrencesvømmere, triatleter eller åbent vand svømmere. Fælles for dem er, at de holder af svømning og vil bruge det som motionsform, er gode til det, og gerne vil svømme flere gange om ugen.

Holdet har 3 træningsmuligheder om ugen. Der er tilknyttet en træner til holdet, som er til stede 2 gange om ugen. Den sidste gang træner holdet selv. Der er ingen mødepligt på holdet.

Stævnedeltagelse er også en mulighed, og det kan aftales sæsonvis. Normalt skal man være fyldt 25 år for at være at betragte som Master.

Planlægning for holdet foregår under vejledning og overordnet ledelse af klubbens cheftræner.

 

Hvis du vil vide mere om hold i Konkurrenceafdelingen kan du altid rette henvendelse til klubchef@lsk.dk 

 

 

Sponsorer og samarbejdspartnere