Er du interesseret i at blive Team Danmark elev på en ungdomsuddannelse?

 

Du kan få en sportslig godkendelse via Team Danmark, hvis dit sportslige niveau lever op til de kriterier som SvømDanmark har opsat i samarbejde med Team Danmark.

Med en sportslig godkendelse fra Team Danmark kan du:

Frist og kriterier

Ansøgning om sportslig godkendelse foregår online via Team Danmarks ansøgningsmodul. Klik HER for at gå direkte til ansøgningsmodulet.

Du skal være opmærksom på, at der findes Team Danmark godkendte gymnasier, som følger reglerne for at være Team Danmark elev fuldstændigt og giver dig de fordele, som foreskrives. Der findes også gymnasier, som har Team Danmark linjer, som ikke nødvendigvis giver helt de samme fordele. Herudover er der gymnasier, somhar sportsprogrammer. Dvs. at de efter en konkret vurdering giver forskellige fordele til en elev, som ikke nødvendigvis lever op til Team Danmarks kriterier for en sportslig godkendelse.

Hvis man bor i en anden kommunen end dem, som gymnasiummet ligger i, kan man visse steder i gymnasiet kommunen opnår en godkendelse. Det gælder f.eks. for elever, der har bopæl uden for LTK, men som ønsker at tage på et gymnasium i LTK. Kontaktpersonen i LTK er idrætskonsulent Tine Sørensen.

Læs mere her: https://www.svoem.org/Discipliner/Svoemning/Viden-og-kompetence/Ungdomsuddannelse/

 

Sponsorer og samarbejdspartnere