VOKSENHOLD

Der er flere forskellige typer af hold for voksne:

– Crawl begynder, Crawl øvet, Crawl erfaren. Holdene svømmer mellem 45 og 60 minutter en gang om ugen. Fokus ligger på crawl og rygcrawl.

- Voksen begynder, Voksen øvet, Voksen erfaren. Holdene svømmer mellem 45 og 60 minutter om ugen. Fokus er på begynder at lære at svømme og herpå bygges der på. Til sidst øves alle discipliner.

- Voksen vandtilvænning. Holdet svømmer mellem 25 og 30 minutter i en halv sæson, og der må kun være 2-3 svømmere på holdet. Holdet er for voksne, som enten har vandskræk eller bare aldrig har lært at få hovedet under vand og gerne vil have en meget blød start.

- Distancehold. Dette hold er for voksne, der er gode til at svømme og gerne vil svømme mindst 2500 meter hver gang. Der er instruktion, hvis man ønsker det, og ellers kan man bare svømme programmet, som instruktøren har lagt. Holdet svømmer 60 minutter en gang om ugen.

- Flexhold - her stilles et antal gange til rådighed om ugen, og man kommer så mange gang man har lyst. Voksen motion (2 gange morgen i Trongårdens Svømmehal), Flex eftermiddag (3 gange om ugen i Lyngby Svømmehal og Trongårdens Svømmehal), Flex morgen (5 gange om ugen - kun morgen i Lyngby Svømmehal) og Flex Combi, som er en kombination af Flex eftermiddag/aften og Flex morgen (8 gange om ugen).

 

 

Sponsorer og samarbejdspartnere