SVØMMETRÆNERE, HJÆLPETRÆNERE OG VIKARER FOR BØRN, UNGE OG VOKSENHOLD

Er du glad for børn og unge, undervisning og vild med vand. Så er du måske vores nye træner eller hjælpetræner i deltidsjob eller i et fritidsjob?

OM JOBBET

Som træner eller hjælpetræner har du sæsonvis ansvar for et eller flere svømmehold, og du skal understøtte, at svømmerne når klubbens mål for det enkelte hold og niveau. Vi følger principper for Moderne Svømning, som er udarbejdet af Dansk Svømmeunion. Der vil typisk være tilknyttet en hjælpetræner på hold med yngre børn. Hvis der er, har træneren ansvaret for at inddrage og udvikle hjælpetræneren, og træneren har ansvaret for svømmernes sikkerhed i hallen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OM LYNGBY SVØMMEKLUB

Lyngby Svømmeklub har ca. 2600 medlemmer i alderen fra 2 år til 73 år. Der er mange typer hold, og der undervises fra fire forskellige svømmehaller – Virum Svømmehal, Lyngby Svømmehal, Baunehøj varmtvandsbassin og Trongårdens Svømmehal. Vi har både Svømmeskole, svømning som motion og Konkurrenceafdeling. Vi har en lille fast administrativ stab og en trænerstab, som består af fire fastansatte trænere og ca. 100 deltids eller timeansatte.

OM DIG

For at søge stillingen som træner skal du gerne være fyldt 15 år eller være tæt på, men vi søger i alle aldre, hvorfor det måske også kan være relevant for dig, der har en fast stilling et andet sted, men søger lidt flere timer eller bare brænder for svømningen. Du skal kunne gennemføre en livredderprøve (over 17 år) eller en underviserprøve (under 17 år). Du får naturligvis undervisning heri. Hvis du gerne vil være hjælpetræner, så skal du være fyldt 13 år.

En vigtig egenskab, som vi gerne ser hos dig, er passion for at give vores medlemmer en masse gode oplevelser og kompetencer i vand.

Det er en fordel, hvis du:

OM VORES TILBUD

Som ansat i Lyngby Svømmeklub får du:

OM ANSÆTTELSEN

Du ansættes på en timeløn i overensstemmelse med klubbens lønstruktur. Du får en kontrakt, der løber i sæsonen, der typisk er fra september til maj. Dit arbejdssted vil være en eller flere af vores fire svømmehaller.

Såfremt du søger om en mere fast deltidsstlling, så er dette også en mulighed.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til breddeleder@lsk.dk eller til klubchef@lsk.dk

ANSØGNINGSFRIST

Vi kigger på ansøgningerne løbende

TILTRÆDELSESDATO

Hurtigst muligt.

ARBEJDSTID

Tidlig morgen, eftermiddage, aftener og weekender. Vagterne kan være på alt fra 2 timer til 7 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning til breddeleder@lsk.dk

Sponsorer og samarbejdspartnere