LYNGBY SVØMMEKLUB BOBLER AF BEGIVENHEDER

DEN STORE SVØMMEDAG OG MÆRKESVØMNING

Den Store Svømmedag arrangeres på tværs af hele landet. Det er den 8. oktober 2023 og afholdes i Lyngby Svømmehal. Der kæmpes om, hvilken klub, der samlet set har svømmet flest kilometer, og hvem der har haft flest deltagere i vandet. Den Store Svømmedag afholdes i Lyngby af Lyngby Svømmeklub i samarbejde med Lyngby Svømmehal. Derfor kan ikke-medlemmer også deltage og det kræver ikke tilmelding. I 2021 og 2022 vandt Lyngby i to kategorier – nemlig flest svømmede meter og flest besøgende. Alle svømmere kan få et fint diplom som bevis for, hvor langt de har svømmet. Se mere i vores medlemskommunikation og Facebook.

 

HALLOWEEN

I forbindelse med Halloween pyntes der lidt op i hallerne, så man kan dykke efter ederkopper mv. på bunden i undervandsvinduerne eller andet sjovt. Herudover har vi sammen med personalet i Lyngby Svømmehal et lille arrangement, hvor det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. Det plejer at være sidste søndag i oktober. Se mere i vores medlemskommunikation og Facebook. 

 

JULEUGE

Den sidste uge inden sæsonen går på juleferie er der julehygge til undervisningen med pynt, juletræer, lege mv.

 

FASTELAVN

Klubbens yngste medlemmer inviteres et særligt svømme-fastelavns arrangement tæt på datoen for skolernes fastelavn. Se mere i vores medlemskommunikation og Facebook.

 

OPEN WATER SÆSONEN SKYDES I GANG

Den første søndag i maj afholdes et lille arrangement for alle, der kunne tænke sig at svømme open water eller bare dyppe sig. Det sker ved Taarbæk Havn. Se mere i vores medlemskommunikation og Facebook.

 

FORÅRSSTÆVNE

Vi holder et ministævne i slutningen af sæsonen, hvor de tilmeldte svømmere får mulighed for at prøve kræfter med at svømme alt, hvad de kan på nogle forskellige korte distancer. Svømmerne bliver inddelt i afsnit baseret på hold og alder. De får oplevelsen af at være til et rigtigt stævne med tidtagere, præmier mv. Stævnet kan også indeholde forskellige små alternative konkurrencer. Det hele foregår i Trongårdens Svømmehal og tilmelding sker via trænerne på svømmernes hold. Se mere i vores medlemskommunikation og Facebook.

 

SOMMERSKOLE

Maj og juni afholdes vi sommerskoler i 6 uger. Det er for at tilvejebringe tilbud til dem, der ikke kan være med i en hel sæson, til dem, der måske er gået glip af flere gange i løbet af sæsonen eller til dem, der gerne vil prøve et andet hold af. Det foregår typisk i små hold. Se mere i vores medlemskommunikation, Facebook og her på hjemmesiden.

 

CAMPS

Lyngby svømmeklub afholder i sommerferien flere forskellige camps:

 

SSA CAMPS

Klubben inviterer udvalgte børn, som træner til et pusterum til 2×2 dages aktiviteter såsom svømning, vandaktiviteter, madlavning, skattejagt, challenges mv. Det sker i to weekender i efteråret og to weekender i foråret. Tilmelding sker via kommunens sundhedspleje.

 

ANDRE BEGIVENHEDER

Vi afholder løbende forskellige arrangementer såsom åbent hus, fejring af nogen eller noget. Hold øje med vores nyhedsinformation og Facebook.

 

Sponsorer og samarbejdspartnere