HOLD FOR TWEENS AND TEENS

 

SØLØVER

For habile svømmere på 9-12 år, der allerede kan crawl, rygcrawl og evt. brystsvømning. Der fokuseres på struktureret leg, dykning, spring, lege og challenges i vand. Holdet er for dem, der ikke kun gider at svømme baner, men som elsker vand og fortsat gerne vil blive bedre til at svømme. Samtidig er der god tid til at lave en masse samarbejdsøvelser og skabe et godt kammeratskab på holdet. Der svømmes 1x60 minutter om ugen.

Søløveholdet findes også som rent drengehold om søndagen.

 

 

VILD I VAND

Holdet er for børn/unge på 12-16 år, der kan svømme og er glade for vand, men som allerhelst bare vil lege, spille og have udfordringer i vandet snarere end at svømme. Træningsmængden er 2X60 minutter i bassin samt en gang efter vandtræning med leg eller sociale aktiviteter uden for bassinet. Der er god tid til at lave en masse samarbejdsøvelser og skabe et godt kammeratskab på holdet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JUNIOR RESCUE

For habile svømmere på 12-18 år, der allerede kan crawl, rygcrawl og brystsvømning. Der fokuseres på struktureret livredningsdiscipliner og også forbedring af svømning. Der svømmes 2x60 minutter om ugen. Træning i livredning er enormt alsidig. Og ikke nok med at du lærer at redde liv, så bliver du også selv en bedre svømmer. På holdet vil der derfor både være fokus på at forbedre din svømning men især at få indsigt og øve redningsfærdighederne. Alle på holdet vil føle sig udfordret. Det kan dyrkes som motionsform og for at lære, men det er også blevet en disciplin, som man kan konkurrere i. På holdet vil alle kravene til bassinlivredderprøven blive prøvet, der vil være øvelser relateret til generel førstehjælp. Herudover vil deltagerne få lov at prøve kræfter med nogle af disciplinerne inden for konkurrencelivredning som f.eks. svømning på forhindringsbane, dykning horisontalt og vertikalt, redningsmedley, redning via torpedo, boards og andre medier og meget mere.

 

 

HAJ

For svømmere i aldersgruppen 12-14 år. På hajholdet vil der fortsat være fokus på den svømmetekniske udvikling i alle 4 stilarter. Det tekniske fokus vil være på de mindre detaljer, der kan være med til at give en øget udholdenhed og fart i svømningen, så der kan svømmes længere distancer, ligesom der vil blive arbejdet med temposkift og træning i intervaller. Holdet er således for de børn, der efter at have udviklet kompetencerne til at være teknisk velfunderede i alle 4 stilarter fortsat gerne vil udvikle sin teknik og benytte svømningen som primær motionsform.

Der er på hajholdet mulighed for at træne 3x60 minutter gange om ugen, men svømmerne bestemmer selv, hvornår ofte de ønsker at møde til træning. Det forventes dog, at svømmerne har et rimeligt fremmøde, så der kan skabes fremdrift i svømningen og gode muligheder for at knytte relationer på tværs af holdet. Dette hold hedder HAJ FLEX.

Man kan også nøjes med at tilmelde sig Haj en enkelt gang om ugen. Så hedder holdet bare HAJ.

 

SPÆKHUGGERE

For svømmere i alderen 15-20 år. Der fortsat være fokus på den svømmetekniske udvikling i alle 4 stilarter. Det tekniske fokus vil være på de mindre detaljer, der kan være med til at give en øget udholdenhed og fart i svømningen, så der kan svømmes længere distancer, ligesom der vil blive arbejdet med temposkift og træning i intervaller. Holdet er således for de børn, der efter at have udviklet kompetencerne til at være teknisk velfunderede i alle 4 stilarter fortsat gerne vil udvikle sin teknik og benytte svømningen som primær motionsform.

Der er på Spækhuggerholdet mulighed for at træne 3x60 minutter gange om ugen, men svømmerne bestemmer selv, hvor ofte de ønsker at møde til træning. Det forventes dog, at svømmerne har et rimeligt fremmøde, så der kan skabes fremdrift i svømningen og gode muligheder for at knytte relationer på tværs af holdet. 

 

UNGDOMSPAKKER

Ungdomspakker er for svømmere (teen and tweens), der gerne vil prøve flere hold i løbet af en uge. Det er derfor muligt at tilmelde sig en hold, hvor der primært er fokus på svømning, og samtidigt et af vores specielle hold såsom Junior Rescue eller Vild i vand. Undgomspakkerne er et forsøg på at etablere lidt mere fleksible ordninger til de unge svømmere, så de har mulighed for at træne mange gange om ugen, men også bare f.eks. to gange, og så kan de selv vælge hvilke af de fire trænigsmuligheder, som de vil vælge i den enkelte uge.

Der er seks forskellige ungdomspakker, der kombinerer forskellige hold, tilpasset de forskellige niveauer.

 

Sponsorer og samarbejdspartnere