GENEREL INFORMATION - SVØM I LYNGBY SVØMMEKLUB

I Lyngby Svømmeklub har vi det hele: Du kan både lære at svømme, blive bedre til at svømme og bruge svømning som motionsform eller genoptræning.

Tilbuddene dækker alle niveauer og aldersgrupper. Du kan se alle vores forskellige hold her.

Lær os at kende i denne video. 

 

TRÆNERE

Alle trænere har en relevant uddannelse og vil gøre deres allerbedste for, at du føler dig tryg i vandet. I Lyngby Svømmeklub tager vi udgangspunkt i den enkelte svømmer; trænerne tilpasser undervisningen, så det er motiverende for alle.

 

UNDERVISNING

Vores undervisning er baseret på den teori og den filosofi, som Dansk Svømmeunion og DGI står for. 

For os er det vigtigt at give alle nogle gode oplevelser og skabe en fællesskabsfølelse, samtidig med at læring er i fokus. 

Du finder slutmålet for hvert hold ved at læse om det enkelte hold.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UDSTYR

Der er ikke krav om særligt udstyr. Du skal naturligvis altid være iført badetøj, og vi anbefaler, at du har svømmebriller med. Som udgangspunkt vil du kunne låne alt andet udstyr, og det findes i hallerne såsom plade, pommes frites og svømmefødder.

Hvis der er noget, som du er i tvivl om, så kan du altid kontakte træneren.

 

SVØMMEHALLER

Som en af de få klubber i landet råder Lyngby Svømmeklub over både kortbane- og langbanebassiner. Klubben tilbyder undervisning følgende steder:

Virum Svømmehal, Askevænget 10, Virum, som har et 25-meter bassin, vandrutsjebane og sauna.

Trongårdens Svømmehal, Trongårdsvej 44, Lyngby, som har et 25-meter bassin, 1 meter vippe og sauna. Svømmehallen er nyrenoveret i 2021.

Lyngby Svømmehal i Idrætsbyen (Stadion), Lundtoftevej 53A, Lyngby, som har et 50-meter bassin, springbassin med 1 meter vippe, 3 meter vippe og 5 meter vippe, varmtvandsbassin og sauna.

Baunehøj varmtvandsbassin, Plejecenter Baunehøj, Bauneporten 20, Lyngby, som har et mindre men dybt varmtvandsbassin.

Under tilmelding kan du se, i hvilken svømmehal undervisningen vil foregå på de enkelte hold, og når du er tilmeldt, får du at vide ved hvilket flag, du skal mødes med din træner. Du vil også modtage link til en lille folder, hvor du kan læse meget mere om at svømme hos os. Se folderen her Klik på vores velkomstfolder.

 

Sponsorer og samarbejdspartnere