GENEREL INFORMATION OM HALLER MV. - SVØM I LYNGBY SVØMMEKLUB

I Lyngby Svømmeklub har vi det hele: Du kan både lære at svømme, blive bedre til at svømme og bruge svømning som motionsform eller genoptræning.

Tilbuddene dækker alle niveauer og aldersgrupper. Du kan se alle vores forskellige hold her.

Lær os at kende i denne video. 

TRÆNERE

Alle trænere har en relevant uddannelse og vil gøre deres allerbedste for, at du føler dig tryg i vandet. I Lyngby Svømmeklub tager vi udgangspunkt i den enkelte svømmer; trænerne tilpasser undervisningen, så det er motiverende for alle.

UNDERVISNING

Vores undervisning er baseret på den teori og den filosofi, som Dansk Svømmeunion og DGI står for. 

For os er det vigtigt at give alle nogle gode oplevelser og skabe en fællesskabsfølelse, samtidig med at læring er i fokus. 

Du finder slutmålet for hvert hold ved at læse om det enkelte hold.

 

UDSTYR

Der er ikke krav om særligt udstyr. Du skal naturligvis altid være iført badetøj, og vi anbefaler, at du har svømmebriller med. Som udgangspunkt vil du kunne låne alt andet udstyr, og det findes i hallerne såsom plade, pommes frites og svømmefødder.

Hvis der er noget, som du er i tvivl om, så kan du altid kontakte træneren.

 

SVØMMEHALLER

Som en af de få klubber i landet råder Lyngby Svømmeklub over både kortbane- og langbanebassiner. Klubben tilbyder undervisning følgende steder:

Virum Svømmehal, Askevænget 10, Virum, som har et 25-meter bassin, vandrutsjebane. Saunaen er pt slukket, når der er foreningsidræt. Svømmehallen ligger i tilknytning til Fuglsanggårdskolen, og indgangen ligger i bunden af skolens legeplads.

Der er parkeringsmuligheder ved skolen og ellers ved Virumhallerne på Geels Plads. Bemærk, at der kan være parkeringsrestriktioner.

Der er herrer- og dameomklædning. Der er ingen skabe til foreningsbrug. Vi anbefaler, at værdigenstande tages med ind i hallen.

Trongårdens Svømmehal, Trongårdsvej 44, Lyngby, som har et 25-meter bassin. Saunaen er pt slukket, når der er foreningsidræt. Svømmehallen er nyrenoveret i 2021.

Der er parkeringsmuligheder ved svømmehallen - obs kun i to timer. Herudover er der mange parkeringspladser på Trongårdsvej og ved rundskørslen ved Trongårdsvej-Trongådsparken, hvor der ikke er restriktioner.

Der er herrer- og dameomklædning. Der er ingen skabe. Vi anbefaler, at værdigenstande medtages i hallen.

Lyngby Svømmehal i Idrætsbyen (Stadion), Lundtoftevej 53A, Lyngby, som har et 50-meter bassin, springbassin med 1 meter vippe, 3 meter vippe og 5 meter vippe og lavt varmtvandsbassin. Saunaen er kun tændt, når der er offentligt åben.

Bemærk, at adgang til den hal kræver et adgangskort, som enten udleveres ved sæsonstart af klubbens personale ved ankomst eller skal erhverves i Idrætsbyens fællesekspedition, som er placeres ved hovedindgangen.

Der er parkeringsmuligheder både ved hovedindgangen og på en stor fælles parkering ved Hyldehavevej.

Der er herrer- og dameomklædning. Der er skabe til tøj, som kan låses med en mønt eller polet, som købes i fællesreceptionen ved hovedindgangen.

Baunehøj varmtvandsbassin, Plejecenter Baunehøj, Bauneporten 20, Lyngby, som har et mindre men dybt varmtvandsbassin (terapibassin). Svømmehallen ligger i tilknytning til et Plejecenter Baunehøj.

Der er parkeringsmulighed på Bauneporten og nogle gange helt inde ved svømmehallen. Vær opmærksom på eventuelle parkeringsrestriktioner.

Der er ikke skabe. Vi anbefaler, at værdigenstande medtages i hallen.

Under tilmelding kan du se, i hvilken svømmehal undervisningen vil foregå på de enkelte hold, og når du er tilmeldt, får du at vide ved hvilket flag, du skal mødes med din træner. Du vil også modtage link til en lille folder, hvor du kan læse meget mere om at svømme hos os. Se folderen her Klik på vores velkomstfolder.

 

Sponsorer og samarbejdspartnere