VELKOMMEN

VELKOMSTFOLDER

Vi glæder os over, at du er medlem i klubben og håber, at vi kan bidrage til at give dig nogle gode stunder hos os. Her finder du nyttig information - særligt hvis du er ny i klubben eller skal svømme i en hal, som du ikke tidligere har været i.

Vi tilbyder svømning og vandaktiviteter for alle fra 2 måneder den ældste senior.

 

FIND DIT FLAG

Hvis der er flere hold i gang i samme bassin, vil der på din tilmeldingsbekræftelse stå farven på det flag, som dit hold mødes ved.

SVØMMEHALLERNES ADRESSER

Virum Svømmehal, Askevænget 10, Virum. Svømmehallen finder du, når du igennem skolegården på Fuglsanggårdsskolen. Der er parkering ved VIrum Hallerne.

Trongårdens Svømmehal, Trongårdsvej 44, Lyngby. Svømmehallen finder du på bagsiden af UNord Gymnasium. Der er parkeringspladser ved svømmehallen, på Trongårdsvej og ved rundskørslen ved Trongårdsskolen.

Lyngby Svømmehal i Idrætsbyen (Stadion), Lundtoftevej 53A, Lyngby, hvor der er flere bassiner. Svømmehallen finder du ved at gå ind igennem hovedindgangen til idrætsbyen, gå til højre, og du vil se svømmehallen. Der er indgang efter de store glasruder.

Baunehøj varmtvandsbassin, Plejecenter Baunehøj, Bauneporten 20, Lyngby, Svømmehallen finder du til højre for parkeringspladsen. Der er få parkeringspladser ved svømmehallen. Der kan desuden parkeres på Bauneporten. .

Under tilmelding kan du se, i hvilken svømmehal undervisningen vil foregå på de enkelte hold, og når du er tilmeldt, får du at vide ved hvilket flag, du skal mødes med din træner. 

 

UDSTYR

Medbring badedragt/badebusker og svømmebriller. Alt andet udstyr kan du låne i hallen. Hvis der mod forventning er særlige behov for udstyr, som du selv skal anskaffe, får du besked fra din træner.

 

FORÆLDRE OG TILSKUERE I HALLERNE

Forældre eller andre voksne til svømmere på  "Gubbi","Minihaletudse”, ”Haletudse med forældre”, ”Skildpadde med forældre”, ”Bølgebryder” og ”Bølgebryder med forældre” må altid være i svømmehallen, mens deres børn er i vandet. Det skal dog tilstræbes, at der kun er en voksen per barn til stede.
For alle andre gælder det, at forældre eller andre voksne er velkomne i svømmehallen:
– de første tre uger af sæsonen eller efter, at svømmeren er startet (hvis det starter midt i sæsonen)
– den første undervisningsgang i måneden
– ved arrangementer og sidste svømning i sæsonen
Forældre til svømmere på ”Haletudsehold” og ”Bæverhold” må desuden altid følge deres svømmer til holdets flag og hente svømmeren ved flaget igen efter endt svømning.
Svømmere på alle andre hold forventes at kunne klare sig selv efter endt omklædning efter de første 3 uger.

 

GENERELLE HENSYN

Vi henstiller til, at alle følger de af hallerne og svømmeklubben opstillede regler, herunder hvad der er skiltet med i hallerne samt reglerne om adgang for forældre og tilskuere, som er beskrevet ovenfor. 
Det er ikke tilladt at have kameraer, mobiltelefoner og laptops med i hallerne. Dette gælder dog ikke for trænere, hvis disse benyttes som en del af undervisningen. Forbuddet er til for at forhindre, at personer tager fotos eller video af personer i hallerne.
Det er som udgangspunkt ikke tilladt at benytte familieomklædningen. Dette omklædningsrum er forbeholdt handicappede, transkønnede og personer med helt særlige behov. Benyttelse aftales med klubben, som søger om dispensation hos halinspektøren.
For at sikre høj kvalitet og sundhedsmæssigt forsvarligt vand i bassinerne, er grundig afvaskning inden adgang til bassinerne nødvendig, og det er ikke tilladt at indtage fødevarer i hallen eller i omklædningsrummene.

 

 

Sponsorer og samarbejdspartnere