Rabatter mv. som medlem

Når du handler hos vores sponsorer, støtter du samtidigt klubben

 

SwimKing

SwimKing er klubbens tøj- og svømmeudstyrspartner. Her kan du spare 25% på alt Arena-udstyr og få attraktive priser på øvrige brands og varer. Du kan besøge hjemmesiden på www.swimking.dk. Her går du til fanen Klub login, og taster ”lsk” (brugernavn) og ”lyngby” (password) for at komme til vores klubs side. Når du handler med Klublogin, får I gavn af de aftaler, som Sponsorudvalget og SwimKing har indgået.

SwimKing har også fysisk butik på adressen Roskildevej 262, 2610 Rødovre. Alle LSK’s medlemmer er hjerteligt velkomne til at komme forbi og prøve svømmeudstyr og dragter.

SparNord

SparNord er udover at være klubbens bankforbindelse også sponsor i LSK. Du kan altid booke et uforpligtende møde med SparNord, og få et par friske øjne på din økonomi. Så giver SparNord 500 kroner til vores klubkasse for ulejligheden. Mødet kan bookes på www.minklubminbank.dk/lyngby eller ring på 96 16 22 10.

Kaiser Sport

Som noget nyt har LSK indgået et samarbejde med Kaiser Sport. Her får medlemmer af LSK og deres familier

20% rabat i butikken og klinikken på alt undtaget elektronik og gavekort. Rabatten opnås ved at nævne, at du er fra Lyngby Svømmeklub. Ønsker du at handle over webshop på www.kaisersport.dk, så skal du bruge koden ”LSK20”. Du finder Kaiser Sport på Klampenborgvej 237 (over for Lyngby Storcenter ved siden af Magasin).

Flügger Farver

Vi har fortsat samarbejde med Flügger Farver på Lyngby Hovedgade 34. Det betyder, at du altid kan få 20% rabat på dine Flügger varer, når du handler i denne butik. Det eneste, du skal gøre, er at nævne, at du er fra Lyngby Svømmeklub. Hvis du ønsker at handle over nettet kan du også det. Her oplyses koden ”FA535014” i rabatfeltet. Hver gang du handler, så får klubben et tilskud på 5% af dét beløb, som du har handlet for. Vær opmærksom på, at ønsker du at handle fysisk i butikken, så skal det være i Flügger på Lyngby Hovedgade 34.

Sportsterapeuten

Vi har indgået samarbejde med Sportsterapeuten, hvor certificerede fysioterapeuter kan hjælpe både med forebyggelse og skadesbehandling. LSK medlemmer under 25 år får her 25% rabat på sportsmassage (brug kode ”UNG25”). Øvrige medlemmer og familie får 10% på sportsmassage og skadesterapi (brug kode ”LSK10”). Book tid via www.sportsterapeuten.dk 

 

 

Sponsorer og samarbejdspartnere