Vi søger en erfaren og ambitiøs assisterende elitetræner til førsteholdet

 

Vil du være med til at udvikle vores førstehold til næste niveau?

Vi søger en fuldtidsansat assisterende træner til klubbens førstehold, E1, der favner vores dygtige junior- og seniorsvømmere. Ambitionen er at skabe morgendagens stjerner gennem god teknik, mental sundhed og alderssvarende træning på land og i vand.

Vi ønsker at skabe den hele svømmer, der både teknisk, taktisk, mentalt og fysisk er et skridt foran.

 

 

Om jobbet

Som assisterende førsteholdstræner vil du have en stor rolle i planlægningen og afviklingen af holdets træning og svømmemæssige udvikling i et tæt samarbejde med den ansvarlige førsteholdstræner.

Udover den daglige træning, træningslejre og stævner vil der også være forskellige administrative opgaver, om afstemmes med førsteholdstræneren og klubchefen. Du vil også få et tæt samarbejde med klubbens talentudvikler, der i vores klub udvikler og implementere den gennemgående faglige retning sammen med de fastansatte trænere.

Du vil få en stærk stab i ryggen og en større gruppe fastansatte i konkurrenceafdelingen.

Afhængig af din profil kan vi sammensætte et stillingsindhold, hvor du f.eks. også får ansvaret for dele af den fysiske træning.

Vi har tilknyttet en sportsmassør til større stævner samt en fysioterapeut, som løbende bistår os i den fysiske træning og ved mistanke om skader.

 

Om Lyngby Svømmeklub

Lyngby Svømmeklub har næsten 3000 medlemmer, hvoraf næsten 190 svømmere er tilknyttet Konkurrenceafdelingen. I Konkurrenceafdelingen er der fem E-hold, et Mastershold og et Sprinthold.

Klubben drives af en fast stab, og der er udover dig tre fastansatte trænere tilknyttet Konkurrenceholdene samt en gruppe deltidsansatte. Du kommer derfor ind i et stort og stærkt fagligt netværk, hvor du vil få mulighed for at tilegne dig ny viden og udvikle dig som træner både personligt, fagligt og socialt.

 

Om E1

E1 tegner pt 28 svømmere i alderen 15-24 år. Herudover har vi tre svømmere i USA på collage, som vi holder kontakten til og forhåbentligt ser på dansk grund igen i fremtiden. Holdet træner 8-10 gange om ugen fordelt i to forskellige svømmehaller herunder Lyngby Stadion med langbane. Hertil kommer op til fire gange styrketræning og landtræning. Der er deltagelse i sæsonens stævner og mesterskaber, to træningslejre samt forskellige sociale aktiviteter.

Mange af svømmerne placerer sig godt på den nationale svømmescene i deres årgang. Vi har en håndfuld internationale svømmere, og målsætningen er naturligvis, at niveauet skal øges.

Der er en topengageret forældregruppe omkring holdet, som altid er klar til at stå for stævner, sociale arrangementer, bistå med planlægning af træningslejre mv.

 

 

Om dig

For at søge stillingen skal du have erfaring som træner for et eller flere konkurrencehold. En vigtig egenskab vi forventer af dig er, at du har en passion for at give dine svømmere en masse gode oplevelser og udvikle dem både svømmemæssigt, socialt og mentalt. Det er vigtigt, at du kan se værdien i et hold med mange forskellige personlighedstyper, som alle kommer med hvert deres udgangspunkt, kvaliteter og udfordringer.

Du glædes ved at lykkes gennem dine svømmeres velbefindende og resultater, og du opsøger samarbejdet hos dine kolleger. Endeligt er du udadvendt og kan krydre selv den sureste træning med lidt spas og finde løsninger, når det ikke lige går som forventet.

Det er en fordel men ikke et krav, hvis du:

 

Om vores tilbud

Som ansat i Lyngby Svømmeklub får du:

 

Om ansættelsen

Du ansættes på fuld tid som assisterende førsteholdstræner på funktionærlignende vilkår herunder med løn under ferie og sygdom. Du refererer i det daglige til den ansvarlige førsteholdstræner og overordnet til klubchefen.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til klubchef, Stine Arneskov på 22323061 eller skrive til klubchef@lsk.dk

Du er også velkommen til at kotante førsteholdstræner Mikke Bruun på Mikkel@lsk.dk eller på 26852834.

 

Ansøgningsfrist

Mandag den 15. april 2024. Ønsker du at søge begge stillinger, som har på opslag, behøver du ikke at sende to ansøgninger. Du skal blot adressere begge stillinger i din ansøgning.

 

Tiltrædelsesdato

1. august 2024

 

Arbejdssted

Trongårdens Svømmehal, Lyngby Svømmehal og klublokaler ved Trongårdens Svømmehal.

 

Send din ansøgning til

klubchef@lsk.dk

 

Hjemmeside

www.lsk.dk

 

Sponsorer og samarbejdspartnere