Vi søger en erfaren og ambitiøs talentudvikler

Vil du være med til at videreudvikle vores klub med særligt fokus på vores tre yngste konkurrencehold og med ansvaret for at sørge for en gennemgående ”blå tråd” i hele Konkurrenceafdelingen?

 

Så læs mere nedenfor!

 

 

Vi søger en deltidsansat talentudvikler (30 timer). Du vil ikke være træner og have ansvaret for et enkelt hold, men du vil have fokus på de store linjer fra ung svømmer på vores yngste hold, E5, til de ældste elitesvømmere på førsteholdet, E1, og navnlig støtte trænerne på de tre yngste E-hold (E5-E3).

Vi er en klub, der arbejder meget på tværs af afdelinger og hold. Vi deler vores sejre og skuffelser som et fælles projekt, og ambitionen er at skabe morgendagens svømmestjerner i en klub, som kan gøre sig i den danske svømmeliga. Vi arbejder med effektiv teknik, mental sundhed og alderssvarende træning på land og i vand. Vi ønsker at skabe den hele svømmer, der både teknisk, taktisk, mentalt og fysisk er et skridt foran.

 

Om jobbet

Som talentudvikler hos os vil du have tre primære arbejdsområder.

1. Dels vil du binde den faglige sløjfe for hele Konkurrenceafdelingen sammen i et samarbejde med de ansvarlige trænere for henholdsvis første- og andetholdet (E1 og E2 – årgang, junior og senior), og du vil arbejde med implementering i dagligdagen.

2. Herudover vil du sparre, støtte og udvikle trænerne på de tre yngste hold (E5, E4 og E3 – børn og yngste), så deres trænerkundskaber bliver endnu bedre.

3. Endeligt vil du have den daglige styring af praktiske forhold i Konkurrenceafdelingen i et samarbejde med klubchefen – det er f.eks. bemanding, poolplansforhandlinger, den årlige stævnekalender mv.

Du kommer således til at være et meget vigtigt omdrejningspunkt for Konkurrenceafdelingen, hvor du skal samle og implementere alle de bedste dele af klubben og få alt de gode frem i de trænere, som du giver direkte støtte til.

 

Om klubben

Lyngby Svømmeklub har næsten 3000 medlemmer, hvoraf knapt 200 svømmere er tilknyttet Konkurrenceafdelingen. I Konkurrenceafdelingen er der fem E-hold, et Mastershold og et Sprinthold.

Klubben drives af en fast stab bestående af en klubchef, en breddeleder og dig samt 4 fastansatte i K-afdelingen og 1 fastansat i Svømmeskolen. Hertil kommer ca. 110 time- eller deltidsansatte. Du kommer derfor ind i et stort og stærkt fagligt netværk, hvor du vil få mulighed for at tilegne dig ny viden og udvikle dig som træner både personligt, fagligt og socialt. Og vi glæder os til at få del i al den viden og erfaring, som du kommer med.

Vi arbejder på at komme tilbage og forblive i 1. division, så dine bidrag til denne målsætning er vigtig.

 

 

Om E5-E3

Det er på disse hold og med deres trænere, som du vil bruge størstedelen af din tid. Holdene tegner 92 svømmere i alderen fra 6-7 år til 12 år.  Holdene træner mellem 2-5 gange om ugen og har herudover træning på land en gang om ugen. De deltager i stævner mellem 5-10 gange per sæson, og E4 og E3 har også træningslejre.

Der er en ansvarlig træner på alle hold. Den ansvarlige træner vil være din primære indgang til holdene. Udover de ansvarlige trænere har alle hold 2-3 assisterende trænere omkring sig.

Der er en topengageret forældregruppe omkring konkurrenceholdene, som altid er klar til at stå for stævner, sociale arrangementer, bistå med planlægning af træningslejre mv.

 

Om dig

For at søge stillingen skal du have erfaring som træner for et eller flere konkurrencehold. Du må gerne have erfaring med at udvikle trænere, og du glædes ved, at dine resultater udmønter sig i andres succes – nemlig trænerne, som du udvikler, og de svømmere, som trænerne træner til dagligt.

Samtidig er du god til at samle trådene, da du konstant skal operere i et tæt samarbejde om den faglige udvikling med første- og andenholdstrænerne samt have styr på praktikken i en daglig drift.

Endeligt er du en opsøgende person, og du kan krydre selv den sureste træning på en regnvejrsdag med lidt spas og se løsninger i forvirring.

 

Det er en fordel, hvis du:

 

Om vores tilbud

Som ansat i Lyngby Svømmeklub får du:

 

Om ansættelsen

Du ansættes på 30 timer med mulighed for konkret stillingtagen til at supplere stillingen til fuld tid, hvis dette har interesse. Du ansættes som funktionær med løn under ferie og sygdom. Du refererer til klubchefen.

 

Kontakt 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til klubchef, Stine Arneskov på 22323061 eller skrive til klubchef@lsk.dk

Du er også velkommen til at kontakte førsteholdstræner, Mikke Bruun på Mikkel@lsk.dk    

 

Ansøgningsfrist 

Mandag den 15. april 2024. Ønsker du at søge begge stillinger, som vi har op opslag, behøver du ikke at sende to ansøgninger. Du skal blot adressere begge stillinger i din ansøgning.

 

Tiltrædelsesdato 

Den 1. august 2024

 

Arbejdssted 

Trongårdens Svømmehal, Lyngby Svømmehal og klublokaler ved Trongårdens Svømmehal.

 

Send din ansøgning til klubchef@lsk.dk

 

Hjemmeside www.lsk.dk

 

Sponsorer og samarbejdspartnere